2015 İtalyan mutfak modelleri

2015 İtalyan mutfak modelleri italyan mobilya sanatı dünyada çok saygın bir noktadadır. Hatta bazı uzmanlara göre mobilyada sanatın en iyi işlendiği yer İtalya’dır. Doğrusu ortaya çıkarılan ürünler ve İtalyan mobilya sektörünün dış pazar gücü dikkate alındığında, bu yorumda haklılık payı olduğu görülür. İtalyan mobilyalar, ihracatında hem kalite hem de satış hacmi bakımından dünyanın en iyilerinden biridir. Dünyadaki pazarın %17’si gibi önemli paya hitap eder. Satışların yarısı da dışa dönüktür. Böyle olunca da dünya mobilya modasının kalbi İtalya’da atıyor denilebilir. Birçok ünlü mobilya tasarımcısı İtalya’dan çıkmıştır.

italyan tarzı mutfak modelleri

Mutfak Modellerinde İtalyan Tercihi:

2015 İtalyan mutfak modelleri yaygın bir beğeniye sahiptir. Mutfak bilindiği üzere evin yoğun hareketlilik yaşandığı başlıca alan olunca, dekorasyonun da göz alıcı şekilde doldurulması önemli hale gelmiştir. Misafirlerin de mutfağa kabulünün olması nedeniyle şık bir şekilde tasarımlanması önemli hale gelmiştir. Bundan dolayı İtalyan mobilya tasarımlarını kullanmak ideal bir tercih olacaktır. İtalyan tipi mutfak kendine özgü tasarımıyla hemen kendini öne çıkarır. İtalyan stilde ayrıntıya da çok önem verilir.

Çekmecelerden sandalye kaplamasına kadar rahatlık konforu ile ergonomik avantaj bir arada sunulmaktadır. Renk karmaşası da pek yaşanmaz. İtalyan mobilyalar aynı rengin farklı tonlarından oluşmuş nefis bir ahenkle mutfağınıza çok güzel şekilde bürünürler. Kullanılan ahşap malzemeler de çok kalitelidir ve estetik açıdan ideal ağaçlar kullanılır. Çam, kiraz, meşe tercih edilen ağaç malzemeleridir. Geriye ise, İtalyan mutfaklarında çok güzel Türk yemekleri yapmak kalıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir