Nişan elbisesi modelleri 2015

Nişan elbisesi modelleri 2015, nişanımız elbette ki en özel günlerimizden bir tanesi dolayısı ile bu özel günde her şeyin özenli olması için çalıştığımız gibi en önemli ayrıntıda seçtiğimiz elbisedir. Nişan elbisesi modelleri birçok modelle geniş bir yelpaze sunmaktadır.

Nişanınız İçin Sizin Seçiminiz Nedir?

Nişan elbiselerinde öncelikle bedeninize göre ve vücut yapınıza uygun bir tasarıma karar verdiniz. Eğer bu uzun bir tasarım ise tercih edilebilecek kesimler uzun dar straplez kuyruklu ya da uzun dar ön kısımdan kısa arkadan kuyruklu kalın ya da ince askı ya da tek omuz gibi farklı kesimlerle şekillenir.

Mevsim durumuna göre tercih edilecek modellerde kadife, organze, kumaş, dantel formlar ön plana çıkmaktadır. Uzun modellerde vücudu ve boyunuzu daha etkin taşıyacak kesimler göğüs altından bollaşan ya da balık model denen kalçadan ya da diz altından bollaşan modellerdir.

Yaka kesimlerini bütünlüğüne göre değişikliklerde tercih edebilirsiniz. Kısa bir nişan elbisesi düşünüyor iseniz göğüs altından dize kadar bollaşan pileli ya da kat kat modellerin yanında organze yoğunlukla düşünülmüş tül kabarık modeller bayetler taş ve pullarla süslenmiş detaylar genellikle göz alıcı canlı ve tarz renklerle nişan geceniz için çok güzel bir seçim olacaktır.

Düz tercih edilen renklerde dantel detaylar canlılık kazandırırken renkli desenli tasarımlarda düz aksesuarlar tercih edilmelidir. Gece kıyafeti şeklinde tasarımların yanında tuvalet tarzında prenses modelleri ile de farklılıklar yaratılabilir.

Comments

  1. By merve yücel

    Cevapla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir